Oferta de

Advertoriale SEO

advertoriale seo

Ce este un advertorial SEO?

Definitie: Un advertorial este o forma de publicitate intr-o publicatie online, ziar sau orice alt tip de site web, care are intentia de a promova anumite produse sau de a servi la o campanie de linkbuilding pentru o campanie SEO,  sub forma unui articol. De obicei o anumita firma sau un brand care vrea sa se faca mai cunoscuta, plateste un editor sa scrie si sa publice acest advertorial.

Ca sa facem o descriere mai simpla, putem spune ca un advertorial este un articol platit, care apare in anumite ziare online, blog-uri sau alte site-uri de continut prin care se urmareste promovarea unui produs sau plasarea unor linkuri in scopuri SEO.

Pentru partea de seo, un advertorial este util atunci cand se muleza pe subiectul site-ului respectiv. Un exemplu bun este ca daca tu vinzi biciclete, spre exemplu, cel mai indicat ar fi sa aduci link-uri din site-urile in care se vorbeste despre biciclete, aceasta fiind cele mai puternice pentru nisa ta, din punct de vedere SEO. Bineinteles ca si advertorialele pe site-urile generale sau cele de stiri ajuta, acestea fiind foarte bine vazute de google.

Un advertorial SEO  este mult mai detaliat decat un simplu anunt, ceea ce ajuta consumatorii sa inteleaga mai bine detaliile despre produsul sau serviciul despre care se vorbeste.

Ce oferim noi pe partea de advertoriale SEO?

Cu o vechime in piata de peste 3 ani, am acumuat un portofoliu impresionant de site-uri pe care putem publica advertoriale, undeva la peste 150 de site-uri sunt prezente la noi in portofoliu.

Ne ocupam si de scrierea articolelor?

Pentru a raspunde simplu la aceasta intrebare, spunem ca da, dar trebuie sa mentionam ca pretul advertorialelor din lista NU includ si scrierea articolelor, acestea fiind la pretul de 7 euro un articol de 500 de cuvinte, sau pret custom pentru articolele cu cerinte speciale.

Advertorialele sunt marcate cu „P” sau „Publicitate”?

Unele publicatii au ales ca advertorialele SEO postate la ei pe site sa contina aceste marcaje, insa, majoritatea site-urilor din lista nu folosesc aceste marcaje. Cei care le folosesc sunt site-urile mari, publicatiile cunoscute care sunt nevoiti sa foloseasca aceasta practica.

Cum facem corect o campanie SEO
prin publicarea de advertoriale?

video-seo

Google nu este de acord cu acest timp de promovare, insa, daca acesta se face corect, putem evita potentialele penalizati din partea celor de la google. Cateva puncte importante prin care putem evita aceasta problema:

1. Trebuie sa diversificam cat mai mult. Cu toate ca definitia advertorialului ne spune sa scriem in mod direct despre asta, ar fi ideal sa evitam acest lucru, iar articolul sa fie unul util in care sa fim doar mentionati undeva intr-un paragraf.

2. Trebuie sa folosim partea de linkbuilding cat mai inteligent, iar acest lucru inseamna ca din nou trebuie sa diversificam. Sa spunem ca vrem sa promovam „pantofi de vara”, asta nu inseamna ca in toate linkurile pe care le postam sa apara acest termen, putem diversifica prin „click aici” sau „acest site” sau chiar cu naked link (punem link pe numele siteului direct), iar pentru google eeste suficient acest link incat sa inteleaga ca site-ul unde m postat advertorialul SEO vrea sa ne recomande.

3. Incercati sa aveti subiecte diferite intre articole. Daca postam 5 advertoriale cu acelasi subiect, chiar daca linkul este diferit, nu dam prea bine in ochii celor de la google

4. Perioada de timp dintre publicarea advertorialelor ar trebui sa fie cat mai mare, de preferat un maxim de 1-2 de publicari pe saptamana.

Cu toate ca google este imprevizibil, combinand toate aceste puncte va poate feri de penalizari si va poate duce catre o campanie SEO de

Cat costa un advertorial SEO si unde va fi publicat?

Preturile difera in functie de publicatia unde vrem sa postam si de importanta acestuia in google. Cu cat importanta este mai mare, cu atat pretul va fi mai mare pentru ca acel site va avea un impact major asupra pozitiilor noastre in google, daca alegem sa postam advertorial SEO. Cateva din publicatiile unde putem posta le puteti regasi mai jos:

Unde-putem-posta-advertoriale-seo

Cateva dintre site-urile unde putem posta:

www.agerpres.roStiri7469dofollow90 Euro
www.viva.roLifestyle5450dofollow99 Euro
www.roportal.roPortal4552dofolow65 Euro
www.romanialibera.roStiri7151dofollow99 Euro

Pentru a viziona lista completa de link-uri, da-ti click pe butonul alaturat

Pentru lista completa de preturi si conditii de publicare, va rugam sa ne contactati la contact@seopack.ro sau la formularul de contact de mai jos: