Continutul proaspat inseamna rezultate mai bune

Modificarea algoritmului Google, Hummingbird, a precizat cat de important este sa aveti continut de buna calitate pe site-ul dvs. Problema cu care se confrunta multe companii este generarea de continut in mod regulat. Departamentul dvs. de marketing are o multime de alte sarcini de gestionat, inclusiv de social media si este posibil sa nu aiba o persoana dedicata pentru a scrie continut. De aceea, multe firme aleg sa isi externalizeze crearea de continut catre persoane independente sau firme de content writing.

Continut relevant pentru motoarele de cautare

Un content writer bun este familiarizat cu elementele de baza ale optimizarii motoarelor de cautare (SEO). Echipa noastra integreaza toate cuvintele cheie in articol si optimizeaza titlurile si continutul, astfel incat acesta sa fie unic, de calitate si relevant pentru Google sau alte motoare de cautare. Cu informatiile furnizate de dvs. si cercetarile facute de echipa noastra pe nisa si cuvintele cheie dorite, vom redacta articole care vor ajuta site-ul sa castige importanta in Google. In plus, cu un articol de calitate veti reusi sa transmiteti mesajul dorit si sa cresteti numarul de vizitatori pe site.

Serviciile oferite de noi

Avand peste 10 ani de experienta, echipa noastra poate redacta articole pentru aproape orice domeniu. Scriem articole pentru blog, magazine online, site-uri de prezentare si nu in ultimul rand, facem descrieri pentru produse si categorii, comunicate, articole de presa si advertoriale. Mai jos puteti vedea cateva exemple de articole scrise de echipa Seopack:

Articol medical – https://centrokinetic.ro/fiziokinetoterapia-explicata/totul-despre-recuperare/bursita-genunchiului/
Descriere de categorie – https://www.librariadelfin.ro/carti/limba-si-literatura-romana-clasa-11–i144
Descriere pentru cosmetice – https://www.beautyfull.ro/
Descriere pentru seifuri – https://www.safemag.ro/seifuri
Advertorial: – https://www.cosmopolitan.ro/beauty/produse-cosmetice-de-calitate

Daca ai nevoie de content writing, da-ne un mesaj…